Sunteți în categoria: Carte de Oaspeti | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns: Cartea de oaspeți este cea mai veche și populară metodă de feed-back. Veți putea primi părerile utilizatorilor asupra sistemului dumneavoastră și comenta asupra acestora prin intermediul serviciului “Carte de oaspeți”.


Răspuns: Autentificarea în Panoul de Control prin adăugarea unui admin la numele website-ului dumnaevoastră. Mergeți la Carte de oaspeți -> Setările Modulului -> Afișează intrările noi -> selectați Partea de sus/Partea de jos -> Salvează.


Răspuns: Da, sunt. Daca panoul codurilor BB lipsește la adăugarea intrării, trebuie să premiteți utilizarea codurilor BB din Panoul de Control -> Utilizatori -> Utilizatori Grupuri -> Stabilește permisiunile pentru toate grupurile.


Răspuns: Modul de utilizare al Cărții de oaspeți nu necesită înregistrarea. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți să determinați Oaspeții să se înregistreze înainte de a publica în Cartea de oaspeți. Tot ceea ce trebuie să faceți este să efectuați schimbările necesare din Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri de utilizatori -> Stabilește permisiunile pentru toate grupurile.