Sunteți în categoria: Teste | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns: Acest modul are rolul de a testa utilizatorii de pe site.


Răspuns: Da, puteți. Instalați modulul, apoi mergeți la Panoul de Control -> Administrarea intrărior și dați click pe “Adaugă o intrare nouă”.


Răspuns: Am pregătit o serie de teste – le puteți găsi în Panoul de Control -> Setările modului – “Adaugă din librăria de teste”.


Răspuns: Da, le puteți edita după cum doriți.


Răspuns: Da, puteți. Mergeți la Panoul de Control -> Teste -> Administrarea intrărilor, găsiți intrarea necesară și editați-o.


Răspuns: Dacă selectați varianta “Doar un răspuns”, înseamnă că un utilizator poate alege doar o singură variantă de răspuns. Varianta “Mai multe răspunsuri”, înseamnă că un utilizator poate selecta cate variante specificați, la adăugarea unui nou test.


Răspuns: Puteți adăuga un număr de maxim 1000 de întrebări.


Răspuns: Puteți adăuga un maxim de 100 variante de răspuns.


Răspuns: Da, dar doar în “Descrierile scurte” și în câmpurile “Textul întrebărilor”.


Răspuns: Nu puteți. Dacă rangul utilizatorului este mai mare decât rangul pe care trebuie să îl obțină în funcție de rezultatele testelor, rangul curent va rămâne neschimbat.


Răspuns: Rrezultatele testelor pentru toți utilizatorii înregistrați. Daca permiteți utilizatorilor din grupul “Guest” să ia parte la teste, rezultatele lor nu vor fi luate înregistrate.


Răspuns: Toate datele legate de acest test sunt eliminate – incluzând întrebările, răspunsurile, perioadele și evidența rezutatelor.


Răspuns: Acest lucru nu este posibil momentan. Dacă doriți ca utilizatorii să poate salva rezultatele testelor, atunci activați funcția de trimitere a rezultatelor pe e-mail.