Sunteți în categoria: PHP & API | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:

PHP-ul este un serviciu plătit. Este disponibil atât în interiorul pachetelor de servicii (începând cu pachetul “Dezvoltator”) dar și ca un serviciu separat (care costă 1.99$/lună).

Nu sunt permise folosirea următoarelor funcții ale limbajului, în sistemul nostru:


  • system calls (proc_open, proc_terminate, shell_exec, system etc)
  • file system low-level functions (dio_fcntl, dio_open, dio_read, dio_seek etc)
  • shared memory functions
  • MySQL functions (mysql_stat, mysql_pconnect)


Puteți găsi exemple referitor la ceea ce poate fi făcut prin intermediul PHP-ului, aici.

Descrierea utilizării script-urilor PHP.Răspuns:

În prezent, este disponibil în 11 module: Blog, Panoul de Anunțuri, Directorul de Site-uri, Cartea de Oaspeți, Directorul de Fișiere, Știri, Albume Foto, Directorul de Articole, Jocuri Online, Forum, index.Răspuns:

Puteți activa API prin intermediul Panoului de Control -> Setări ->Setări Standard -> bifați căsuța "Permite folosirea API”. În mod standard, acesta este dezactivat.
 Răspuns:

Puteți obține mai multe informații din cadrul acestui tutorial, în limba engleză.Răspuns:

Da, există. Această opțiune permite celor care cunosc cheia, să folosească API, acesta nefuncționând pentru ceilalți. Puteți activa această funcție din Panoul de Control -> Setări -> Setări standard -> Utilizați cheia API. Cheia este generată în mod automat.

Dacă doriți să schimbați cheia existentă, dezactivați această opțiune și reactivați-o ulterior - nu uitați să salvați modificările.
 Răspuns:

Pentru a activa PHP-ul, trebuie să achiziționați “Posibilitatea de a utiliza script-uri PHP” ca un serviciu separat, sau în cadrul unui pachet de servicii. Atunci când serviciul PHP este activat, contul este creat pe un server diferit - astfel, execuția script-urilor PHP este efectuată pe acest server. Accesul la acest cont, schimbarea și eliminarea datelor este efectuată conform protocolului FTP cu autentificare și parolă (le specificați atunci când PHP-ul este activat). Acest lucru poate fi efectuat din Panoul de Control -> Pagina principală.Răspuns: Lista restricțiilor:

  • spațiul maxim ocupat pe disc este – 200Mb
  • numărul maxim de fișiere și directoare este – 10000
  • numărul maxim de fișiere în directoare este – 500
  • durata maximă de execuție a script-ului este – 25 secunde


Răspuns:

Puteți vedea instrucțiunile pe site-ul oficial: phpexample.ucoz.netRăspuns:

Când achiziționați un serviciu pentru prima oară, acesta este activat imediat iar pentru utilizarea acestuia trebuie să stabiliți parola pentru FTP PHP prin intermediul Panoul de Control al website-ului dvs. 

După efectuarea plăților ulterioare pentru serviciul PHP, există un decalaj de până la 24 de ore, pentru activarea serviciului, deoarece serverul PHP trebuie să configureze setări noi.