Sunteți în categoria: Manager de fișiere | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:

Cu siguranţă. Găsiţi link-ul către Managerul de Fişiere de pe pagina principală a Panoului de Control şi daţi click pe acesta. Veţi vedea lista tuturor fişierelor adăugate pe server. Pentru a încărca un nou fişier din computerul dvs, trebuie doar să urmaţi paşii: 

1. Daţi click pe "Choose File", căutaţi fişierul dorit, selectaţi-l şi daţi click pe "Open". 

2. Daţi click pe "Încărcare fişier". Acesta va fi încărcat iar numele său va apărea în lista fişierelor. 

Notă

  • În mod standard, dimensiunea maximă a fișierului încărcat este de 15 Mb.
  • Puteți adăuga fisiere pe server și prin intermediul FTP .
  • Puteți găsi detaliile cu privire la conexiunea FTP pe pagina principală a Panoului de Control – link-ul  "Detalii pentru FTP" în partea de sus.Răspuns:

Dimensiunea maximă a unui fișier pentru adăugarea acestuia prin intermediul Managerului de Fișiere este de 15 Mb. Totuși, limita poate fi mărită pentru fișierele adăugate prin FTP, dacă achiziționați spațiu suplimentar pe disc.Răspuns:

Da, puteți stoca fișiere de orice format.Răspuns:

Da, este posibil. Puteți găsi informațiile conexiunii FTP în cadrul secțiunii "Detalii pentru FTP" de pe pagina principală a Panoului de Control. Răspuns:

uCoz este o platform destinată creării de website-uri dinamice și din acest motiv nu permitem încărcarea, prin intermediul FTP, de fișiere cu următoarele extensii: .html, .htm, .shtml, .exe, .com, .scr, .hta, .msi, .pif, .php, .php3, .php4, .jsp, .jspx, .asp, .cgi, .cfm, .phtml. Dacă aveți nevoie să încărcați astfel de fișiere, puteți face acest lucru prin intermediul Panoului de Control, în cadrul secțiunii Managerul de Fișiere. 


Rețineți că este necesar să utilizați module în cadrul website-ului. În conformitate cu termenii de utilizare a sistemului, un site poate fi considerat ca fiind inactiv dacă nu are vizitatori în cadrul aplicațiilor web interactive (paginile modulului) timp de 40 de zile, ce va duce la dezactivarea website-ului.Răspuns:

Este posibil să achiziționați creștea spațiului pe disc cu până la 10 Gb. Această opțiune este disponibilă ca un serviciu cu plată separat, în cadrul Panoului de Control -> $Servicii plătite -> Servicii plătite -> Cumpără un serviciu separat -> Mărește spațiul pe disc: +10000 Mb.Răspuns:

Da, există o limită la numărul de fișiere și dosare per director. 

Numărul maxim de fișiere și dosare per nivel (un director) este de 200.Răspuns:

uCoz are o funcție de backup, ceea ce înseamnă că o copie de rezervă poate fi creată, atât pentru website cât și pentru șablon. 

Toate copiile de rezervă a șabloanelor pe care le creați pe website-ul dvs sunt stocate în dosarul _tbkp din cadrul Managerului de Fișiere.Răspuns:

Pentru a crea o copie de rezervă a website-ului dvs, accesați Panoul de Control -> Unelte -> Proiecte de rezervă. 

Veți putea alege opțiunile de backup necesare și să salvați doar bazele de date, fișierele încărcate sau chiar toate informațiile. După ce ați selectat opțiunile necesare, dați click pe "Crează copia de rezervă". 

Rețineți că dacă doriți să creați o copie de rezervă a șablonului, aveți nevoie de o opțiune separată: Panoul de Control -> Personalizați design-ul -> Șabloane de rezervă.Răspuns:

Nu vă faceți griji, FTP va fi funcțional după 2 ore de la crearea website-ului.Răspuns:

Pentru a lucra cu scripturi PHP, trebuie să achiziționați un serviciu/pachet de servicii ce să vă permită utilizarea PHP în cadrul website-ului dvs. Acest serviciu poate fi achiziționat ori separat ori ca parte componentă a unor pachete cu plată. 

Posibilitatea de a utiliza PHP este disponibilă în cadrul următoarelor pachete cu plată: Dezvoltator, Premium+, Dezvoltator+, Ultra. Pentru a achiziționa un pachet, accesați Panoul de Control -> $Servicii plătite -> Servicii plătite -> Arată toate pachetele

Pentru a achiziționa posibilitatea de a utiliza PHP ca un serviciu separat, accesați Panoul de Control -> $Pachete plătite -> Pachete plătite -> PHP (meniul rulant din colțul dreapta sus) și selectați perioada pentru care doriți să activați serviciul. 

Informații detaliate despre lucrul cu PHP sunt disponibile în cadrul unui tutorial separat.