Sunteți în categoria: Administrarea Design-ului | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns: Puteți pune toate întrebările legate de acest lucru și pe forum-ul oficial al ucoz România, www.forum.ucoz.ro


Răspuns: Panoul de Control -> Personalizați design-ul. Alegeți un șablon, inserați acolo oricare cod HTML.


Răspuns: Acest lucru poate fi făcut chiar dacă nu aveți experiență în HTML. Astfel, pentru a înlocui secțiunile necesare de pe site-ul dumneavoastră trebuie să apăsați un singur buton. În acest scop, trebuie să vă autentificați în secțiunea:

“Personalizați design-ul” -> „Înlocuire rapidă”.


Răspuns:

  • Dacă versiunea navigatorului folosit este mai mică de 5.5 pentru Internet Explorer sau mai mică de 8.0.1 pentru Opera – instalați o nouă versiune
  • Dacă totul este ok cu versiunea navigatorului dumneavoastră – atunci ștergeți datele din cache-ul acestuia. Este recomandabilă această acțiune în mod periodic, nu doar pentru rezolvarea problemei menționate (de exemplu, IE nu salvează datele de tip grafic în mod corect dacă cache-ul navigatorului este plin). Pentru a goli cache-ul în IE, deschideți proprietățile acestuia și apăsați butonul “Eliminare fișiere”. Atenție – nu confundați fișierele temporare cu cele de tip cookie (sunt două lucruri diferite).
  • Nu folosiți servicii pentru limitarea traficului (precum Traffic Compressor). Aceste servicii au la dispoziție numeroase servere și, pentru fiecare apelare, acestea pot oferi adrese IP diferite (cel mai puțin încărcat server este selectat). Cum adresele IP variază, protecția de legare către adresa IP funcționează și astfel sistemul vă deconectează.
  • Pot exista incompatibilități și cu alte programe. De exemplu, firewall-urile pot bloca transferul postărilor de dimensiuni mare (relevante salvării șabloanelor). În acest caz, ar trebui să găsiți sursa problemei, etapă cu etapă (dacă punctele celelalte sunt îndeplinite).


Răspuns: Nu. Momentan, acest lucru nu este posibil.


Răspuns: Aceste coduri funcționează doar în cadrul șabloanelor. Valorile lor depind de o serie de condiții, precum numele utilizatorului autentificat sau de setările unui anumit serviciu. Nu este posibilă editarea acelor coduri.