Sunteți în categoria: Primii pași în uCoz | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:
La înregistrare, ați accesat link-ul trimis în cadrul mesajului de verificare a e-mail-ului. La această etapă vi s-a cerut stabilirea unei întrebări secrete și a răspunsului la aceasta, dar și o parolă pentru Panourile de Control a website-urilor pe care le-ați creat. Aceasta e parola de care aveți nevoie! 


Ați uitat parola? Vă rugăm să folosiți formularul existent la adresa: guid.uid.me/remind.


Răspuns:
Punem la dispoziție spațiu nelimitat, gratuit. Imediat după înregistrare, primiți 400 de megabytes de spațiu pe discul virtual iar, cu cât îl utilizați și adunați vechime în sistem, megabytes suplimentari sunt adăugați în mod constant.


De asemenea, există și metode cu plată pentru creșterea spațiului pe disc: accesarea unui pachet de servicii cu plată sau achiziționarea de spațiu suplimentar, ca serviciu separat. Puteți face acest lucru prin intermediul secțiunii Servicii cu plată din cadrul Panoului de Control al website-ului.Răspuns: Da, este posibilă. Trebuie doar să încărcați propria pictogramă în dosarul Root al contului dumneavoastră (nu puteți să îl vedeți dar, după ce vă conectați la FTP veți fi deja acolo, același lucru fiind valabil și cu "Managerul de fișiere”). Datele pentru conexiunea de tip FTP sunt localizate în pagina principală a Panoului de Control. 


Vă rugăm să accesați informațiile detaliate din cadrul Forumului Comunității uCoz.Răspuns: Domeniile de nivel trei (ex. site.ucoz.ro) sunt oferite în mod gratuit. Pentru a elimina .ucoz. din cadrul adresei website-ului dvs, va trebui să atașați un domeniu personal de nivel doi, prin intermediul Panoului de Control -> Atașare domeniu.


Răspuns:
Utilizatorii reprezintă cea mai importantă parte din uCoz. În permanență suntem deschiși comunicării și informării utilizatorilor noștri cu privire la toate noutățile legate de sistem:

De asemenea puteți urmări noutățile uCoz prin intermediul profilelor sociale: 


Răspuns:
Când întâmpinați situații pe care nu le puteți rezolva, puteți oricând să contactați echipa de Asistență Tehnică, prin intermediul Panoului de Control al webiste-ului dvs: Ajutor -> Asistență Tehnică

În plus, comunitatea uCoz este dispusă întotdeauna de a vă ajuta și de a vă răspunde la întrebări. Puteți discuta orice problemă, pentru a vă ajuta în găsirea de soluții, în cadrul Forum-ului nostru. 

Și nu uitați să vă uitați și peste materialele din cadrul Întrebări Frecvente.


Răspuns:
Există o carantină de 30 de zile pentru toate website-urile noi uCoz - în perioada aceasta website-ul dvs nu este indexat de motoarele de căutare. Carantina este utilizată ca și o măsură împotriva spammerilor și a altor utilizatori "necinstiți". 

Nu trebuie însă, să vă îngrijorați: carantina nu va afecta funcționarea website-ului dvs iar în timpul celor 30 de zile vă veți putea pregăti site-ul pentru vizitatori și pentru indexare. Rețineți: un website gol nu va fi un punct de interes pentru motoarele de căutare, de aceea asigurați-vă că aveți un conținut variat: informațiile despre companie, articole interesante etc.


Răspuns:
Puteți utiliza uCoz în mod gratuit, dar în acest caz un banner publicitar va fi afișat pe website-ul dvs - acesta poate fi văzut ca o modalitate de plată pentru utilizarea constructorului de website-uri uCoz. Pentru a dezactiva acest banner, puteți achiziționa un pachet premium (începând cu cel Bază). 
 
De asemenea, sprijinim întotdeauna proiectele sociale și educaționale: proprietarii și administratorii acestora pot contacta uCoz la adresa: banner@ucoz.net pentru eliminarea bannerului, în mod gratuit. 
 
Vă rugăm să consultați informațiile cu privire la eliminarea bannerului publicitar din cadrul tutorialului dedicat.


Răspuns:
Da, este posibil. Găsiți link-ul "Manager de fișiere” din Panoul de Control și apăsați pe acesta. Veți putea vedea o lista cu toate fișierele încărcate pe server-ul respectiv. Pentru a încărca un nou fișier din computer-ul dumneavoastră, apăsați butonul "Alegeți fișierul”, găsiți fișierul necesar și selectați-l, apăsați butonul Open/Deschide, după care pe cel "Încarcă fișier”. Va apărea o fereastră de încărcare iar, odată procesul finalizat, fișierul va fi vizibil în lista. 

Dimensiunea maximă a fișierelor ce pot fi încărcate în contul virtual este de maxim 15 MB, în cazul conturilor gratuite. 

De asemenea, puteți încărca fișiere pe server folosind și orice client FTP (de exemplu CuteFTP). Puteți găsi detalii despre conexiunea dumneavoastră FTP, din pagina principală a Panoului de Control, apăsând pe link-ul "Detalii pentru FTP” din partea superioară a paginii.