Sunteți în categoria: Video | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns: În cadrul forumului, puteți găsi tema dedicată modulului Video la această adresă.


Răspuns: Vă rugăm să faceţi o sesizare în cadrul forumului la Tema de discuție aferentă, sau prin intermediul Formarului de Contact.


Răspuns:
În cadrul setărilor modulului, aveţi posibilitatea să alegeţi dacă doriţi afişarea video-urilor în cadrul unei ferestre noi sau direct pe paginile acestora.


Răspuns:
Este posibil să utilizaţi un serviciu video ce nu se regăseşte în baza noastră de date. Avem propria bază de date ce conţine toate caracteristicile ce pot fi utilizate în cadrul modulului.Răspuns: Momentan, nu este disponibilă indexarea acestui modul pentru Căutarea în Site. Puteţi utiliza, în schimb, opţiunea de căutare în cadrul modulului. Astfel, pentru a afişa formularul de căutare în modul, utilizaţi codul următor: $MODULE_SEARCH_FORM$.


Răspuns: La fel ca şi în cazul celorlalte module, acest lucru nu este suportat momentan.


Răspuns: Sistem nou de evaluare, optimizare SEO pentru URL-uri, titlul paginii HTML şi meta descriere, personalizarea formularului de adăugare, categorii cu o structură de tip arbore, interconectarea nelimitată a categoriilor, etc 


Răspuns: YouTube, Vimeo, Daily, Blip, Hulu etc. sunt acceptate. Mai multe informaţii pot fi găsite la: oEmbed.


Răspuns:
Puteţi utiliza cel de-al treilea tab din cadrul formularului de adăugare – "Încarcă fişier” – pentru a încărca un video direct din calculatorul dvs. Video-ul va fi adăugat pe YouTube (nu veţi fi redirecţionat pe o altă pagină în timpul acestui proces – totul se desfăşoară în cadrul website-ului dvs). Această caracteristică poate fi activată din Panoul de Control -> Video -> Setările modulului
Răspuns: Da, acest modul este în totalitate gratuit.