Sunteți în categoria: Bara Socială | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:

Bara Socială uCoz este un instrument ce oferă utilizatorilor posibilitatea ca printr-un singur click să distribuie și să dea "Îmi place” postărilor, paginilor și informațiilor prin intermediul mai multor rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Google+ și LinkedIn.
Răspuns:

Pentru a activa Bara Socială accesați Panoul de Control -> Setări -> Bara socială și selectați, din meniul rulant, Activat.
Răspuns:

Deoarece Bara Socială este o creație uCoz și se integrează direct pe website, sunt anumite diferențe benefice pentru administratorii site-urilor:

·         Nu necesită efort pentru instalare și setare. Uitați de nenumăratele șabloane și complicații ce apar în momentul în care lucrați cu servicii terțe. Instalarea și configurarea Barei Sociale este o procedură simplă și nu necesită cunoașterea unor limbaje de programare. În plus, durează mai puțin de 5 minute!

·         Integrarea cu uCoz. Spre deosebire de instrumentele terțe, Bara Socială uCoz nu este doar un set de butoane speciale. Bara Socială este creată special pentru a lucra cu sistemul uCoz. Înțelegând în totalitate complexitatea sistemului, Bara Socială este perfectă pentru uCoz fiind eficientă și ușor de folosit.

·         Caracteristici suplimentare Nifty. Așa cum s-a menționat anterior, Bara Socială oferă și opțiuni suplimentare, cum ar fi: căutarea în site, Semne de carte și secțiunea Prietenii Site-ului.
Răspuns:

În setările Barei Sociale (Panoul de Control -> Setări -> Bara Socială) puteți alege modul în care Bara va fi afișată – extinsă sau restrânsă. De asemenea, aveți posibilitatea de a o ascunde pentru un anumit grup de utilizatori, prin intermediul permisiunilor pentru grupurile de utilizatori.Răspuns:

Butonul "Îmi place” oferă posibilitatea utilizatorului să dea "Îmi place” unei pagini pe oricâte rețele de socializare dorește, iar numărul acestora este contorizat și afișat pe site. Butonul Distribuie permite utilizatorilor site-ului să distribuie URL-ul paginii pe contul prin care acesta este conectat la o rețea socială.
Răspuns: Logo-ul uCoz este afișat ca imagine standard pentru Bara Socială, însă aceasta poate fi schimbată. Administratorii site-urilor își pot încărca propriile imagini în cadrul setărilor Barei: Panoul de Control -> Setări -> Bara Socială -> Pictogramă:Răspuns:

În setări (Panoul de Control -> Setări -> Bara Socială) veți găsi pictogramele ce reprezintă rețelele sociale. Pentru a ascunde o rețea, e suficient să debifați căsuța de sub aceasta.Răspuns: Bara Socială oferă, pe lângă butoanele rețelelor sociale, o funcție dinamică de căutare în site, permite vizitatorilor/utilizatorilor să adauge paginile la Semnele lor de Carte, astfel încât să poată vizita din nou pagina mai târziu și, de asemenea, vă permite afișarea secțiunii Prietenii Site-ului.


Răspuns: Pentru afișarea Barei Sociale doar pentru anumite grupuri de utilizatori, mergeți în Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri utilizatori -> Stabilește permisiunile pentru toate grupurile și stabiliți permisiunile necesare pentru grupul dorit.


Răspuns: Pentru a rezolva această situație, trebuie să adăugați variabila de sistem $ADMIN_BAR$ pe toate paginile șabloanelor (Panoul de Control -> Personalizați Design-ul). După aceasta, Bara Socială ar trebui să apară pe toate paginile. Pentru a testa acest lucru, adăugați variabila în cadrul șablonului Paginile Site-ului: Panoul de Control -> Personalizați Design-ul -> Paginile site-ului.


Răspuns: Din păcate, actualmente nu este posibilă utilizarea opțiunii încorporate de căutare în cadrul Magazinului online sau a modulului Video. Administratorii site-ului trebuie să utilizeze modulul de căutare pentru acestea.