Sunteți în categoria: Modul SEO | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:

Diferența principală dintre cele două versiuni este reprezentată de nivelul de acces al opțiunilor. Un tabel comparativ este prezentat mai jos:

  GRATUIT PRO
Setări Premium No Yes
- Titlu, Cuvinte cheie, Descriere personalizate No Yes
- URL-uri personalizate pentru module, postări, categorii No Yes
- Atributul rel="canonical" pentru postări și categorii (automat) No Yes
- Formular pentru editarea robots.txt No Yes
Redirecționări 5 nelimitat

 

Varianta care va fi activă pe website-ul dvs. depinde de pachetul pe care l-ați achiziționat. 

Varianta Gratuită: conturile gratuite, pachetul Minim și Bază. 
Varianta PRO: pachetele Optim, Maxim și Magazin.

 Răspuns:

Toate opțiunile premium vor devein indisponibile iar numărul de redirecționări va fi redus la 5. 

Dar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la meta tag-urile și URL-urile personalizate create atunci când aveați varianta PRO – acestea vor fi, în continuare, funcționale. Cu alte cuvinte, după trecerea la varianta Gratuită, toate setările PRO existente vor fi salvate.Răspuns:

Vă rugăm să trimiteți un mesaj cu descrierea acestora către echipa de Asistență Tehnică, prin intermediul formularului disponibil la adresa http://www.ucoz.ro/contactRăspuns:

Această secțiune include setările care vă pot ajuta să creșteți funcționalitatea și aspectul website-ului din perspectiva motoarelor de căutare.

Prin intermediul setărilor premium puteți: 

  • Stabili meta tag-uri personalizate Titlu, Descriere, Cuvinte cheie;
  • Stabili URL-uri personalizate pentru module, categorii și postări;
  • Activa rel="canonical" pentru postări;
  • Interzice indexarea domeniului de către motoarele de căutare;
  • Edita fișierul robots.txt direct prin intermediul Panoului de Control.

 

 Răspuns:

După ce ați activat această opțiune, va apărea un nou câmp care vă permite să introduceți un URL personalizat pentru o postare sau un modul. Opțiunea funcționează în cadrul următoarelor module: Paginile site-ului, Știri, Director de articole, Director de fișiere, Director de site-uri, Blog, Jocuri online, Panou de Anunțuri și Albume Foto. 

Câmpul va fi disponibil în setările modulului, dar și la adăugarea/modificarea unei categorii sau a unei postări. 

 

 Răspuns:

După ce ați activat această opțiune în cadrul sistemului, veți avea 3 câmpuri noi disponibile în setările modulului, precum și la adăugarea/modificarea unei categorii sau a unei postări. 

 

 

Rețineți că pentru ca meta tag-urile introduce să fie afișate pe website-ul dvs, trebuie, de asemenea, să editați șabloanele site-ului. Pentru a vizualiza ghidul, accesați această paginăRăspuns:

Cu ajutorul acestui atribut puteți stabili prioritățile corecte pentru pagini similare ale website-ului. Fiecare postare va avea propria adresă canonică și va avea o prioritate mai mare în cadrul motoarelor de căutare. Astfel veți putea îmbunătăți indexarea paginilor cu un conținut identic sau similar, dar cu URL-uri diferite.Răspuns:

În această secțiune a modulului SEO, puteți stabili reguli personalizate pentru redirecționările 301 (Redirecționare Permanentă 301). Aceestea sunt utilizate pentru a redurecționa toate solicitările de accesare a unui URL (pagina sursă) către un altul (pagina țintă) și sunt indispensabile pentr optimizarea internă a website-ului, pentru atunci când un URL este modificat, etc. 

Principalul avantaj al redirecționării 301 este că, atunci când aceasta este utilizată, toți parametrii de ierarhizare a vechiului și noului URL sunt contopite, astfel încât nu veți avea pierderi în acest sens.Răspuns:

Redirecționările sunt gratuite pentru toate website-urile. Însă, în varianta Gratuită pot fi adăugate doar 5, în timp ce varianta PRO nu există limitări.Răspuns:

Toate restricțiile sunt dictate de bunul simț și sunt create pentru a împiedica utilizatorii să adauge redirecționări 'incorecte'. 

Actualmente următoarele redirecționări nu pot fi adăugate: 

  • Redirecționări ciclice (exemplu: A=>B, B=>A | A=>B, B=>D, D=>A etc.);
  • Redirecționări către website-uri externe (exemplu: domeniu.ucoz.ro => google.ro);
  • Redirecționări legate de URL-urile sistemului (exemplu: /admin, /panel etc.).


În plus, o redirecționare nu poate fi creată dacă pagina sursă sau pagina țintă conține caractere invalide.Răspuns:

Dacă aveți mai mult de 5 redirecționări, nu veți putea adăuga mai multe. Toate redirecționările existente vor fi în continuare funcționale (chiar dacă ați avut mai mult de 5).