Sunteți în categoria: Editorul de Pagini | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns: Da, puteți face acest lucru. Există posibilitatea de a vă încărca fișierele atât prin FTP cât și prin Managerul de Fișiere.


Răspuns: Este de asemenea posibil, să redirecționați vizitatorii prin intermediul tag-urilor META sau JavaScript. Puteți citi despre cum se poate face acest lucru în diverse manuale HTML.


Răspuns: Este posibil, cu toate că sistemul nostru nu este compatibil cu fișierul de tip “.htaccess”. Cu toate acestea, am activat oportunitatea de a personaliza propria pagina cu eroarea #404 (fișierul nu a fost găsit). Pentru a instala propria pagină, trebuie doar să încărcați un fișier denumit “404.htm” în dosarul Root prin FTP sau Managerul de Fișiere (link-ul se găsește în pagina principală a Panoului de Control).

Puteți să personalizați fișierul “404.htm” după cum doriți, acest lucru depinzând în mare parte de abilitățile pe care le aveți în limbajul HTML.

*dosarul root este calea pe care o obțineți imediat după ce ați accesat Managerul de fișiere.


Răspuns: Mergeți la Panoul de Control -> Editorul de pagini -> Administrarea paginilor și veți vedea lista paginilor create. Apăsați butonul din dreptul paginii dorite pentru a confirma ștergerea.


Răspuns: Mergeți la Panoul de Control -> Editorul de pagini -> Administrarea paginilor și veți vedea lista paginilor create. Apăsați pe butonul “Modifică informațiile” și schimbați numele de pe pagina care va apărea.


Răspuns: Din Panoul de Control -> Setări standard.


Răspuns: Puteți restaura șabloanele prin intermediul opțiunii “Redă șablonul inițial”. Aceasta poate fi găsită deasupra șablonului ce conține câmpul editabil. Apăsați pe butonul “Redă șablonul inițial”, pe care îl găsiți la Principală » Personalizaţi design-ul » Editare şablon, după care salvați modificările.


Răspuns: Pot fi create oricâte pagini dinamice doriți. Numărul de pagini statice încărcate este legat de spațiul pe disc disponibil.


Răspuns: Momentan, acest lucru nu este posibil.


Răspuns: Adăugați intrări pe paginile create cu Editorul de Pagini prin editarea conținutului acestora. Nu este posibilă activarea comentariilor pe astfel de pagini, precum și evaluarea sau alte elemente interactive. Vă recomandăm să utilizați un modul gol, pe care nu l-ați utilizat anterior.


Răspuns: De obicei, pentru rezolvarea unei astfel de situații este recomandată golirea cache-ului navigatorului (browserului) de fișierele temporare.


Răspuns: Nu. Trebuie să le folosiți pe pagini dinamice, ceea ce vă va permite sa procesați codurile respective. $Codes$ nu pot fi procesate pe pagini statice, acestea fiind afișate ca un text normal.