Sunteți în categoria: Forum | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns: Forum-ul este o modalitate plăcută de a comunica cu un număr ridicat de persoane. Să spunem că sunteți interesat de un anumit subiect. Postați întrebarea pe forum și ceilalți membri ai forum-ului publică răspunsurile lor. Aceasta este modalitatea pentru care discuțiile sunt purtate pe forumuri.


Răspuns: Diferența majoră este aceea că, în cazul altora va trebui să instalați anumite scripturi. Pentru acest lucru va trebui să aveți găzduire care suporta PHP sau CGI. De asemenea, trebuie să aveți cunoștințele necesare să instalați, setați și să administrați acele script-uri.


Răspuns: Da. Instalați doar modulele Editorul Paginilor și Forumului, creați o pagină de autentificare cu link-ul către forum sau setați o redirecționare, din Panoul de Control -> Setări standard -> La intrarea pe pagina principală, se redirecţionează la.


Răspuns: Transferul bazelor de date de pe alte forumuri nu este posibil. Din punct de vedere teoretic, acest lucru poate fi făcut dar, în mod practic, puțini utilizatori optează spre conversie, de aceea, o funcție în acest sens nu este stabilită.


Răspuns: Mergeți la Panoul de Control -> Forum -> Administrarea forumurilor și secțiunilor. Veți vedea lista secțiunilor existente precum și a forum-urilor atașate. Pentru a putea adăuga o nouă secțiune sau un nou forum – apăsați butonul “Secțiune nouă” sau “Forum nou”, după care completați formularul cerut.


Răspuns: În această versiune a forumului, temele cu noile mesaje sunt afișate în partea superioară. Acestea sunt marcate prin: “Există noi mesaje”. Temele mai vechi fără mesaje sunt situate chiar după temele ce conțin noi mesaje. Acestea sunt marcate prin “Nu sunt mesaje noi”.


Răspuns: Da. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul Informatorilor.


Răspuns: Folosiți butonul “Marcați toate mesajele ca citite”.


Răspuns: Nu este posibilă recuperarea unei anumite teme de discuție. Puteți restaură copia de rezervă completă a forum-ului, în cazul creerii anterioare a acesteia.


Răspuns: Există o perioadă de timp limitată în timpul căreia utilizatorii pot edita mesajele. Aceasta poate fi selectată din setări Modul, ale modulului Forum.


Răspuns: Verificați opțiunea “Nu creşte numărul de posturi pentru utilizatori:” din Forum » Administrarea forumurilor şi a secţiunilor » Modifică proprietăţile forumului


Răspuns: Aceste informații sunt disponibile doar pentru administratori. Dacă nu doriți ca ele să fie afișate, modificați opțiunea “Afișarea intrărilor” din secțiunea Personailzați Design-ul -> Editor Șablon.


Răspuns: Momentan, acest lucru nu este posibil.