Sunteți în categoria: Directoarele | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:

Sortarea categoriilor

Pentru a sorta categoriile, accesaţi Panoul de Control -> Director de articole -> Administrarea categoriilor -> click pe butonul "Organizează categoriile". 

Pentru a muta o categorie, e suficient să daţi click pe aceasta şi să o mutaţi în locul dorit. 

Sortarea intrărilor

Puteţi modifica opţiunile de sortare în cadrul Panoului de Control -> Directorul de articole -> Setările modulului. Aici puteţi personaliza sortarea pentru pagina principală a modulului, în secţiuni, categorii şi în lista intrărilor utilizatorilor. 

Puteţi găsi mai multe informaţii cu privire la sortarea intrărilor în cadrul forumului nostru.Răspuns:

Accesaţi Panoul de Control -> Personalizaţi design-ul şi selectaţi pagina necesară a directorului. 

Pentru a crea o listă sortată cu intrări, puteţi utiliza următoarele coduri: 

  • $TOP_LOADS_URL$ – o listă de intrări sortate după numărul de descărcări;
  • $TOP_COMMS_URL$ – după numărul de comentarii;
  • $TOP_NEW_URL$ – după dată;
  • $TOP_RATING_URL$ – după evaluare;
  • $TOP_READS_URL$ – după numărul de vizualizări.


Răspuns:

Numărul de intrări afişate în listele TOP poate fi stabilit prin intermediul setărilor modulului: Panoul de Control -> Directorul de fişiere -> Setările modulului.Răspuns:

Dacă doriţi să creaţi un director fără categorii trebuie să selectaţi opţiunea "Fără categorii" la instalarea modulului. 

Dacă modulul este deja instalat, trebuie să-l ştergeţi (nu uitaţi mai întâi să salvaţi intrările) şi să-l instalaţi din nou.Răspuns:

Nu puteţi duplica modulele, însă există posibilitatea de a utiliza categoriile şi secţiunile pentru a crea mai multe directoare. Pentru a adăuga link-uri categoriilor şi sectiunilor ca şi elemente separate, accesați Panoul de Control -> Design -> Constructor pentru meniul site-ului -> Adaugă elemente meniu.Răspuns:

Creaţi un filtru 

Pentru a lucra cu filtrele, accesaţi Panoul de Control -> Directorul de fişiere -> Particularizează filtrele

Alegeţi unul din filtre şi introduceţi parametrii în funcţie de fişierele ce trebuie sortate. De exemplu: 

Adăugarea unui filtru 

Salvaţi filtrul creat şi accesaţi Panoul de Control -> Directorul de fişiere -> Setările modulului -> Câmpurile formularului pentru o nouă intrare şi activaţi filtrul. 

Acum veţi vedea un meniu rulant cu lista parametrilor filtrului, în cadrul formularului pentru adăugarea intrării. Răspuns:

CAPTCHA (cod de securitate) este utilizat pentru prevenirea spamului de către roboţi. Acesta nu impiedică vizitatorii website-ului de la adăugarea postărilor.

Puteţi schimba tipul de CAPTCHA utilizat în cadrul website-ului dvs prin intermediul Panoului de Control -> Setări -> Setări standard -> Tipul codului de securitate (captcha)

Există trei tipuri de CAPTCHA în uCoz: 

  • Standard - nu poate fi distins automat, destul de simplu pentru ochiul uman.
  • Complex - nu poate fi distins automat, complicat pentru ochiul uman.
  • Simplu - poate fi distins automat, simplu pentru ochiul uman.


Răspuns:

Da, este posibil. Trebuie să modificaţi şablonul "Aspectul intrărilor" pentru modulul dorit. De exemplu, pentru afişarea intrărilor din Directorul de Articole pe mai multe categorii, accesaţi Panoul de Control -> Personalizaţi design-ul -> Director de Articole -> Aspectul intrărilor.

Pentru a afişa intrările pe două coloane, adăugaţi următorul cod:

În fata codului şablonului: <div style="width:50%; float:left;">

După codul şablonului: </div> 

Pentru a afişa trei coloane, utilizaţi width:33% în loc de width:50%.Răspuns:

Activarea evaluării

Puteţi activa opţiunea de evaluare prin intermediul Panoului de Control -> Director de articole -> Setările modulului: bifaţi căsuţa din dreptul opţiunii Activează funcţia "Evaluează intrare". 

Setările grupurilor de utilizatori

Puteţi stabili permisiunile pentru grupurile de utilizatori în cadrul Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri utilizatori -> grupul dorit

Pentru a permite utilizatorilor să evalueze intrările, activaţi opţiunea "Evaluarea intrărilor" pentru modulul Directorul de articole. 

Evaluarea intrărilor

Acum vizitatorii website-ului pot evalua intrările din cadrul Directorului de articole de pe website-ul dvs. Răspuns:

Pentru a adăuga link-ul "Citeşte mai mult", accesaţi Panoul de Control -> Personalizaţi design-ul -> Director de Articole -> Aspectul intrărilor

Adaugăţi următorul cod după $MESSAGE$: 

<br/><div style="text-align:right;"><a href="$ENTRY_URL$" title="Citește mai mult $TITLE$">Citește mai mult...</a></div> 

Acum, va fi afişat link-ul "Citeşte mai mult" după descrierea scurtă. Răspuns:

Există o limită de caractere necesară pentru afişarea corectă pe pagină a miniaturilor. Titlurile sunt tăiate la finalul liniei. Răspuns:

Adăugarea unui câmp suplimentar

În primul rând, trebuie să activaţi un câmp suplimentar pentru formularul noii intrări, din setările modulului: Panoul de Control -> Jocuri Online -> Setările modulului -> Câmpurile formularului pentru o nouă intrare

Redenumirea câmpului suplimentar

Puteţi redenumi câmpul suplimentar activat prin intermediul Panoului de Control -> Setări -> Înlocuirea frazelor standard -> Formularul de înscriere pentru modulul Jocuri Online 

Afişarea câmpului suplimentar

Pentru a afişa informaţia din câmpul suplimentar, la adăugarea unui joc pe site, trebuie să modificaţi şablonul "Aspectul intrărilor": Panoul de Control -> Personalizaţi design-ul -> Jocuri Online -> Aspectul intrărilor. Adăugaţi codul corespunzător câmpului suplimentar, ex $OTHER1$, în locul în care doriţi ca acesta să fie afişat. 

Acum, descrierea scurtă a jocului va fi afişată în locul corespunzător.Răspuns:

Puteţi schimba stilurile ferestrei Ajax cu ajutorul CSS. Creaţi un fişier CSS şi imaginile, apoi încărcaţi-le pe website, prin intermediul Managerului de Fişiere. 

Pentru accesarea fişierului CSS, adăugaţi următorul cod în pagina aferentă: 

<style type="text/css"> 
@import url('link către ajax-win.css') all; 
</style>Răspuns:

Primul reprezintă numărul de vizualizări a paginii iar cel de-al doilea reprezintă numărul de jocuri rulate. Dacă un joc poate fi descărcat, atunci va apărea un al treilea contoar ce afişează numărul de decărcări.Răspuns:

Cu siguranţă, e suficient să înlocuiţi următoarea linie din codul paginii corespunzătoare

var ar=Math.floor(Math.random()*allEntImgs$ID$.length); 

cu

var ar=0;.Răspuns:

În majoritatea modulelor puteţi crea peste 1000 de categorii şi secţiuni.Răspuns:

Avertismentele despre posibili visuri sunt afişate înaintea descărcării oricărui fişier .exe. Acestea nu pot fi eliminate, însă nu vor mai apărea dacă arhivaţi, în prealabil, fişierul .exe.Răspuns:

Puteţi activa/dezactiva permisiunile corespunzătoare prin intermediul Panoului de Control -> Utilizatori -> Grupuri utilizatori -> Grupul dorit -> Catalogul de Fişiere

Descărcaţi fişierele de pe server / Descărcaţi de pe un server de la distanţă