Sunteți în categoria: Panou de anunțuri | Toate categoriile

Mergeți la: sau
 


Răspuns:

Pentru o administrare mai ușoară, Panoul de Anunturi conține atât categorii cât și secțiuni: categoriile sunt utilizate pentru a sorta intrările, iar secțiunile pentru a grupa categoriile. 

Aveți posibilitatea să creați doar categorii în cadrul Panoului de Anunțuri – în cadrul acestora utilizatorii își vor adăuga anunțurile. Nu se pot crea numai secțiuni deoarece scopul acestora este doar de a organiza categoriile și nu de a se adăuga intrările utilizatorilor în cadrul lor.Răspuns:

Adăugarea câmpurilor

Există mai multe tipuri de câmpuri în cadrul modulului Panou de Anunțuri. Pentru a le activa trebuie să accesați Panoul de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului -> Câmpurile formularelor pentru o nouă intrare. Pentru a activa un câmp trebuie să bifați prima căsuță, iar pentru a-l face obligatoriu, trebuie să bifați cea de-a doua căsuță din dreptul său. 

Puteți adăuga câmpuri suplimentare pentru capturi de ecran, imagini, text etc însă tipul acestuia nu poate fi modificat. În plus, există cinci câmpuri suplimentare disponibile în cadrul modulului. 

Redenumirea câmpurilor 

Pentru a redenumi câmpurile, accesați Panoul de Control -> Setări -> Înlocuirea frazelor standard -> Formular pentru adăugarea de intrări la Panoul Anunțuri "

Sortarea câmpurilor 

Dacă doriți să modificați ordinea câmpurilor în cadrul formularului pentru adăugarea intrării, accesați Panoul de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului -> Sortare câmpuri. Aici puteți schimba nu doar ordinea câmpurilor, ci să și adăugați delimitatori între acestea. 
 

 Răspuns:

Pentru a activa editorul WYSIWYG, trebuie să activați câmpul "Textul complet al intrării" prin intermediul Panoului de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului -> Câmpurile formularului pentru o nouă intrareRăspuns:

Cel mai probabil ați uitat să activați câmpurile filtrelor, din formularul de intrare. Acest lucru se poate face prin intermediul Panoului de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului -> Câmpurile formularului pentru o nouă intrareRăspuns:

În primul rând trebuie să activați posibilitatea de a adăuga intrări în mai multe categorii, în același timp. Accesați Panoul de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului și activați opțiunea "Activează capacitatea pentru ca o intrare să aparțină de mai multe categorii în același timp". Răspuns:

Moderarea înseamnă că toate noile anunțuri postate vor fi publicate doar după ce sunt aprobate de către administratorul sau moderatorul website-ului (în cazul în care acesta are permisiunea de a edita toate intrările). 

Pentru a activa opțiunea, accesați Panoul de Control -> Utilizatori -> Grupuri de utilizatori -> Grupul dorit (de ex. Vizitatori) -> Panou de Anunțuri -> Pre-moderează intrările noi (trebuie verificate)

Toate intrările noi adăugate de membrii grupului la care s-a activat pre-moderarea vor rămâne în așteptare până la aprobare. Pentru a dezactiva opțiunea e suficient să debifați căsuța.Răspuns:

Pentru a activare trebuie să accesați Panoul de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului și bifați opțiunea "Totdeauna sus". Tot aici, aveți posibilitatea de a activa și opțiunea suplimentară pentru fixarea intrărilor în partea de sus doar în cadrul categoriilor. 

Acum trebuie doar să bifați căsuța corespunzătoare la adăugarea unui anunț, pentru a-l fixa în partea de sus. Răspuns:

Dacă opțiunea este activată, toate anunțurile ce ating data de expirare vor deveni inactive sau vor fi șterse (în funcție de setările pe care le-ați ales).

Pentru a activa opțiunea, accesați Panoul de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului și activați câmpul "Activ până la" din secțiunea "Câmpurile formularului pentru o nouă intrare".

Acum, la postarea de anunțuri, veți vedea câmpul în care puteți adăuga data de expirare: 

Acțiunile ce trebuie efectuate în momentul în care se ajunge la data de expirare a anunțului se pot stabili în cadrul Setărilor Modulului. Astfel de anunțuri pot fi șterse din baza de date, dezactivate sau lăsate așa cum sunt. Răspuns:

Activarea opțiunii 

Dacă doriți ca utilizatorii website-ului să poată vedea toate anunțurile postate de un anumit membru, trebuie mai întâi să activați opțiunea din Panoul de Control -> Panou de Anunțuri -> Setările modulului -> Permite capacitatea de a căuta intrările unui anumit utilizator

Vizualizarea anunțurilor 

Dacă doriți să vedeți toate anunțurile publicate de un anumit utilizator, dați click pe numele acestuia din cadrul anunțului: 

Apoi dați click pe "anunțuri" în fereastra ce se va deschide. 

Veți fi redirecționat pe pagina cu toate anunțurile de pe site ale utilizatorului.